pátek 27. října 2017

Rozbalovačka z Joty a jedna mini knížka z Blesku pro ženy

Dnes to bude rychlé. 
Byla zase jednou knižní výzva o recenzní knížky z Joty. Já zkusila své štěstí a byla mezi vybranými. Druhá kniha je z časopisu Blesk pro ženy a mě zaujala jak svou obálkou a tím, že příběhy v ní se odehrávají ve Švédsku.


Z Joty mi přišla tahle nádherná novinka, která upoutá na první pohled svou obálkou a pak samozřejmě i obsahem.


Žena v Orient Expresu

od: 

Inspirováno životem Agathy Christie. Agatha Christie chce zapomenout na své nevydařené manželství, které po mužově nevěře skončilo rozvodem, a tak se zlomeným srdcem a pod falešným jménem nastupuje do Orient expresu, aby alespoň na nějaký čas utekla co nejdál. A není jedinou cestující, která skrývá tajemství. Její spolucestující Katharine Keelingová, jejíž manželství skončilo tragicky po šesti měsících, je velmi přitažlivá žena, za níž se muži otáčejí, ona si ale své ženství plně vychutnat nemůže. Trojlístek doplňuje čerstvě provdaná Nancy Nelsonová, která však pod srdcem nosí dítě jiného muže, s nímž se brzy shledá, nebo v to alespoň doufá. Všechny tři ženy pečlivě tají svou minulost, ale jak se vlak blíží na Blízký východ, jejich životní příběhy se překvapivě proplétají a nečekaně rozvíjejí. Ženy pomalu a opatrně sdílí svou bolest a utvářejí mezi sebou přátelské pouto s puncem sdíleného tajemství.


Kniha z Blesku pro je tahle


Návraty

od: 

Vitajte vo Švédsku,krajine nádhernej,nedotknutej prírody,kde sa odohrávajú aj nasledujúce dva ľúbostné príbehy.Vychutnajte si rozprávanie o osudoch hlavných postáv,ktoré na ceste za šťastím musia prekonať množstvo prekážok.Buďte pri tom,keď im na dvere zaklope láska.


13 komentářů:

  1. Ta z Joty mě zaujala taky, ale mám toho teď tolik, že jsem ji nechala být. Tak jsem zvědavá na názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nevím, co dřív :-D Tohle by ale mohlo být zase jiné čtení než normálně a hlavně sama jsem autorky nic nečetla. Trochu ostuda v tomhle, ale její život mě zajímá. Proto jsem to zkusila.

      Vymazat
  2. Inga bude oddechovka a Agáta by mohla být zajímavá :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem tu krásku z Joty zaregistrovala, ale mám recenzáků tak akorát konečně, takže nechci navyšovat. Jsem zvědavá na dojmy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta knížka z blesku má kupodivu krásnou obálku, zaujala mě, určitě to bude hezký příběh :-) tak ať se obě líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Obě knihy vypadají dobře. :) Užij si čtení a já se budu těšit na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásé knihy a na Ženu v Orient expresu jsem hoooodně zvědavá!!

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem ji včera rozbalila :-) Moc se na ni těším.

    OdpovědětVymazat