čtvrtek 23. června 2016

Rozbalovačka Bez duše

Dnes mi přišla jedna krásná kniha od mladé české autorky Evy Molíkové Bez duše. Knihu jsem získala tak, že jsem si všimla, že jí nabízela na jedné fb stránce k recenzi a já si říkala, že zkusím štěstí. České autory moc nečtu a tak to hodlám změnit. Anonce na knihu vypadá taky dobře a já se díky ní vrátím po letech i k fantasy, které jsem v poslední době zanedbávala nebo se spíše nenašla taková, která by mě opravdu zaujala.
A o čem že kniha je ? 

Bez duše

Historický román pro ženy s prvky fantasy. 

Susan Lerrisová si nikdy nemyslela, že je dítě štěstěny. Ovšem když ji o ruku požádal muž, kterého nadevše milovala, zdálo se tak snadné tomu uvěřit. Stačil ale pouze jeden večer, aby přišla o všechno. Její nejbližší byli najednou mrtví a ona nechápala důvod. O to horší bylo zjištění, že právě ona je z jejich smrti obviněna. Jenže udělala to? Sama moc dobře věděla, že potom, co se z ní stalo, se dalo uvěřit jenom jediné odpovědi. 

James Rogers by za svou snoubenku dal i život. Tak velká byla jeho láska, a přesto se otřásla v základech během jediného večera. Je možné někoho nenávidět a zároveň milovat? James věděl, že ano. Jenže chuť po pomstě mu nedala zapomenout a už vůbec ne odpustit. Co na tom, že ji miluje?! Člověk by neměl milovat stvůru a právě tou se ona stala! 

Ještě jednou moc děkuji za knihu a beru ji i jako malý milý dárek k dnešnímu svátku.


8 komentářů:

  1. Všechno nejlepší k svátku! :) Jinak nám knížka taky dneska přišla. Chensie ji bude co nevidět recenzovat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za přání :-) Já se do ní pustím až dočtu knihu Bohatá čínská přítelkyně. Nerada čtu více knih najednou a tak pojedu postupně. vaši recenzi si určitě přečtu. Sleduji vás na fb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky většinou jedu popořadě. Málokdy čtu víc věcí najednou. Chensie teď ale žádný jiný recenzáky nemá, tak ji musím trochu zabavit. :D My tě taky sledujeme, pak se určitě koukneme, jak se ti líbila. :)

      Vymazat
  3. :-) já jsem na knihy sama, tak jsem pomalejší ve čtení a občas i rodina mě zaměstná tak, že večer nemám na knihu ani pomyšlení a to se to pak občas táhne. každou knihu se ale snažím vychutnat.

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nej k svátku.Taky mi došla a dokonce jsem kvůli ní odložila na chvilku sirotčinec třetí do kterýho se mi nedaří začíst.Tak snad potom to pujde.Ale jinak Bez duše mě chytla už na začátku. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji moc :-) Také bych se vrhla, ale nejdříve dočtu Kwana.

    OdpovědětVymazat
  6. Kniha vypadá podle anotace moc dobře. Tak ať se líbí, těším se na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za komentář. Kniha je pro mě trochu výzva, tak se s ní snad poperu dobře.

      Vymazat