středa 29. června 2016

Rozbalovačka Omalovánky Vogue

Před chvilkou mi dorazila výhra z fb stránek Slovart.cz . Jsou to krásné omalovánky Vogue. Že budou až tak nádherné jsem ale nečekala. Se skoro posvátnou úctou jsem je rozbalila a nemohla se vynadívat na ten jednoduchý design a při tom vás to nabádá k úžasu. Vrchní obálka je sundavací a můžete si jí vybarvit dle svého. Papír kvalitní křídový s obrázky obálek časopisu, který v ruce držela aspoň jednou každá žena, dívka či malá holčička a představovala si, že bude sama navrhovat takové krásné šaty. Už se těším, až si je začnu vybarvovat.

VOGUE - Kniha omalovánek

Jedinečná kniha omalovánek módního návrháře Iana R. Webba, které nakreslil podle původních modelů kultovního časopisu Vogue. Představované modely vznikaly podle návrhů z padesátých let, slavné éry extravagantních klobouků, které dokonale ladily s lodičkami, vosích pasů a odměřené elegance. Tímto obdobím se inspiruje také řada dnešních nárhářů, jako jsou Miuccia Prada, Dolce & Gabbana a Raf Simons. Staňte se na chvíli módní návrhářkou nebo návrhářem! Obrázky můžete vybarvit podle textů v duchu původních modelů, které posloužily jako předloha, a nebo zapojit fantazii a zvolit si vlastní barvy a vzory.








4 komentáře:

  1. Vypadají nádherně. Sama mám jedny doma, ale já nějak nenašla chut :) Když chci relaxovat musím číst :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jich mám hodně a kreslím, když mám náladu. Je to bezva relax, když mám nečtecí období. Chystám i velký speciál o všech omalovánkách, které mám doma a budu se je snažit zde na oáze postupně všechny představit.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k výhře, ať se pěkně maluje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji ti. Těším se, až se k nim dostanu.

    OdpovědětVymazat