čtvrtek 20. října 2016

Rozbalovačka Panský klub - Daniel Kapča

Dnes mi přišla dlouho očekávaná kniha od začínajícího českého autora Daniela Kapči Panský klub. Měla jsem už možnost přečíst si ukázku z knihy - Panský klub se představuje a tak jsem se těšila i na ten zbytek.



Kniha má velice zajímavou a při tom i výmluvnou obálku a já děkuji Danovi, že mi do knihy napsal i věnování.




Panský klub

Dominik a Robert provozují luxusní Panský klub, který se drží jediné zásady, "Náš zákazník, náš Pán". Lilian Ganonová, mladá a zhýčkaná nezbednice, k tomu nevlastní dcera kandidáta na prezidenta, okusí tuto zásadu na vlastní kůži. Celý její svět se rázem převrátí vzhůru nohama, když se jednoho dne nedobrovolně ocitne v klubu a je nucena projít výcvikem na Společnici, aby byla následně doručena zákazníkovi. V ten samý moment se rozjede doslova hra o přežití a není vůbec jisté, jestli se jí podaří dostat pryč. Ve světě, ve kterém je lidstvo postihnuto nemocí, která zabraňuje rozkladu mrtvol a morálka lidstva je na svém absolutním minimu, není jisté absolutně nic.

Panský klub je příběh odehrávající se v brutálním a zvráceném světě, ve kterém je hlavním uměleckým směrem Nekrotismus a sexuální touhy nabývají těch nejbizarnějších podob. A byť k tomu název svádí, rozhodně neočekávejte, že v rukou držíte erotický román, po kterém se budete červenat až za ušima. Na takové něžnosti není v Panském klubu místo.

Pokud jste si mysleli, že jste již viděli a četli vše a nic Vás již nedokáže překvapit či šokovat, Panský klub Vás donutí tento názor přehodnotit.



 Za knihu velice děkuji samotnému autorovi, který mi knihu zaslal. Knihu můžete získat zde Panský klub  nebo u všech dobrých knihkupců.

6 komentářů:

  1. Taky na ni čekám, doufám, že to pošťačka zase nebude brát přes Antarktidu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D mě to přivezla balíkářka. Si už asi ťukají na čelo, že mi sem chodí jen knihy a nic jiného :-D

      Vymazat
  2. Mě se líbila a to nejen obsahově, ale i formátově :-) Snad tě bude taky bavit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Jelikož mě bavila už ukázka, tak předpokládám,že i zbytek zaujme.

      Vymazat
  3. Já se na ni časem chystám, ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat