úterý 18. června 2019

Atlas duchů a příšer - Federica Magrin

Atlas duchů a příšer

kniha od: 


Atlas duchů a příšer je mimořádná sbírka těch nejhrozivějších strašidel, přízraků, fantomů a všelijakého hrůzného, že otevřít ji mohou jen ti nejstatečnější. Provázet vás bude samotný Van Helsing, který vám sice nepomůže, ale ukáže vám, kde všude po světě tyhle potvory najít.


Knihy Dobrovský ve své Edici Omega vydali tuhle krásnou, i když obří knihu věnovanou všelijakým příšerám, duchům, strašidlům a jiným potvorám s hezkými ilustracemi Laury Berenilly, která se začala učit kreslit už v 16 letech. Kniha je určená nejen dětem, ale pobaví se u ní i nejeden dospělý.
Pojďme na výlet po celém světě. Ať už navštívíme jakýkoliv kontinent nebo zamíříme pod vodu, vždy na nás nějaká ta potvůrka vykoukne. Některé jsou neškodné, jiné zlomyslné a dalším se raději vyhněte obloukem.


Já si s dcerou knihu užila. Líbila se nám jak grafická stránka, tak i krátké, ale velmi výstižné popisky u jednotlivých strašidýlek. Občas jsem se museli hodně smát, jak jsme se snažili správně přečíst mnohdy krkolomná jména. Hlavně nás ta kniha ale spojila. Četli jsme si navzájem o obludkách, které nás zaujali a které nás zajímali. To se mi na knize líbilo nejvíc. Je to opravdu kniha, která spojuje, protože kdo by se nebál rád?



Za knihu velmi děkuji Knihám Dobrovský, kde si knihu můžete rovnou pořídit. Třeba narazíte na jejich z mnoha fantastických slev, které v poslední době rozjeli.


Žádné komentáře:

Okomentovat