čtvrtek 26. března 2020

WC kniha hostů - kolektiv autorů

WC kniha hostů

kniha od: 



Vtipná kniha 

Umožněte svým hostům zachytit jejich více či méně geniální myšlenky a nápady během návštěvy vaší toalety.
Nebo jim jednoduše dejte možnost si zkrátit dlouhou chvíli a vyjádřit svou kreativitu. Hosté se pobaví a vy budete mít netradiční a vtipnou památku na jejich návštěvu.
Hosté vyplní krátký dotazník, ohodnotí kvalitu n
ávštěvy, připodobní ji ke známé písni a také zanechají vzkaz hostiteli ve formě obrázku či krátkého poselství.


Cosmopolis vydalo na konci února vtipnou knihu z prostředí toalet. Najdete v ní nejen zajímavá fakta, ale pobavíte si i nad kuriozitami z tohoto prostředí.
Vaši návštěvníci, ale vlastně i vy si s ní zkrátíte dlouhou chvíli, kdy nebude čučet do telefonů nebo si číst informace o vlastnostech čističů na WC. Můžete v ní nechat i své poznatky o prožitku na tomhle místě. Nejde přeci jen o to h***o, ale i tom, jak ten čas strávíte. Na to máte plných 88 stran pro vaši novou zábavu. A kdo ví, třeba se vám na WC bude díky tomu líbit víc.




Tahle kniha nemá na našem trhu obdoby. Je to vtipné, ale přitom tak poučné. Víte třeba že v Jižní Koreji stojí dům ve travu toalety? Co se dělo na veřejných toaletách v době antiky? Nebo kde vyrábí nejdražší značku toaletního papíru? Že netušíte? Tak šup pro tuhle knihu a dozvíte se mnohem víc. 
Kniha je vám průvodcem to tomhle opomíjeném světě, kde to není jen o tom jednom důležitém. Doporučuju ji i jako vtipný dárek pro vaše blízké. Tedy pokud mají aspoň špetku smyslu pro humor.

Knihu si můžete pořídit zde na stránkách Grady - WC kniha hostů.



Žádné komentáře:

Okomentovat