úterý 20. září 2016

Recenze Vdaná potvora - Petra Nachtmanová

Vdaná potvora

Věštkyně ze sousedství předpověděla Milušce setkání se třemi osudovými muži. A od toho okamžiku skutečně potkává nejrůznější muže, kteří vypadají jako potencionální partneři. Problém je však v tom, že Miluška je vidí všude… Kdo se stane tím pravým? Učitel angličtiny, ženatý soused, náhodný známý z parku nebo snad muž, jehož poznala v době, kdy se ztratila cestou na volbu kočičí Miss? 



Miluška je nešťastná, že je i skoro ve třiceti letech stále sama. Její sousedka Nasťa jí ale jednoho dne vyčte z ruky, že se kolem ní najdou 3 nápadníci a s jedním skončí u oltáře. Tím nastává kolotoč náhod, kdy za každým setkáním s nějakým mužským vidí už potencionálního ženicha nebo aspoň adepta na něj. 

Moje už čtvrtá kniha od Petry Nachtmanové a určitě nebude poslední.
Opět dokázala, že jí psaní příběhů pro ženy a o ženách jde velice dobře. Miluška je osamělá žena toužící po trošce lásce a i toho sexu. Že občas sáhne při výběru vedle a nebo se upne na muže, který za to nestojí, je normální. Je to příběh ze života nás obyčejných žen, které se za svůj život setkají  jak s prevíty, tak s hodnými kluky. Narazí i na muže, který se jí sice zamlouvá, ale nakonec se z něj vyklube jen kamarád, u kterého se může vybrečet, když jí nevyje vztah.
Knihu jsem dala za dva večery a pobavila. Pořád to sice  pro mě ještě nepřekonalo Hodinovou manželku, kterou autorka také napsala, ale i tak je to výborné čtení.



Hodnotím 4 hvězdičkami z 5.

Za knihu moc děkuji nakladatelství Moba, která mi jí zaslala na recenzi. Knihu lze koupit zde Moba knihy Vdaná potvora nebo přímo na stránkách autorky zde Petra Nachtmanová knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat