sobota 15. dubna 2017

Doplnění serie a milý dárek z Metafory

Dnes tu pro vás mám hned 2 balíčky, které bych vám ráda představila.



První knihou je recenzní výtisk z Moby. Jedná se o zatím o poslední díl ze serie o amiších 

Ztracené děti

Kate Burkholderová, policejní náčelnice v ohijském městečku Painters Mill, pomáhá kriminalistům při hledání zmizelých amišských děvčat. Jenže scházejí jakékoliv indicie, starosvětská komunita Amišů je skoupá na informace a situace se ještě zhorší, když je jedna z pohřešovaných nalezena mrtvá.


Tahle serie mi učarovala díky předchozímu dílu Střípky ticha - recenze a já si pak na vánoce pořídila i ty předchozí knihy. 


Druhou knihu, co mi přišla, jsem vůbec nečekala. Měla jsem možnost si přečíst ještě před vydáním příjemnou knihu Malé černé a devět žen - recenze z Metafory
Bylo to moc milé překvapení a já jsem moc ráda, že knihu mám i v papírové podobě, protože se jim opravdu povedla. Ještě jednou za ní moc děkuji.




2 komentáře:

  1. Linda Castillo mě láká, určitě se po ní budu muset podívat :-) Malé černé mi taky dorazily a kniha je vážně nádherná, že ? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je úžasná svou jednoduchostí. Má čestné místo v mé knihovně mezi oblíbenějšími knihami. Castillo opravdu doporučuji. Já mám rozečtený Slib mlčení, to je první díl a je to stejně dobré jako střípky. Tím se mi jen potvrzuje, že autorka si udržuje dobrý standart už od první knihy.

      Vymazat