pondělí 4. září 2017

Soutěž o knihu Slyším tě všude a bonusové ceny


Vyhlašuji soutěž o novinkovou knihu Slyším tě všude a jako bonus vám k výhře přidám i dvě audioknihy.





O knize jste jistě už slyšeli a mnozí z vás ji touží mít i doma. I pro vás je zde tato soutěž a co pro to musíte udělat? Stačí mi odpovědět na jednu záludnou otázku a nechat mi na sebe  kontakt v podobě fb profilu nebo pokud se nebojíte, tak i mejlu. 
Soutěž probíhá od 4.9.20017 do 30.9.2017 a mohou se jí účastnit jen příjemci s českou adresou.



Otázka zní - Koho myšlenky byste chtěli slyšet a koho ne. 

Přeji všem hodně štěstí a jsem zvědavá na vaše odpovědi.

43 komentářů:

  1. V podstatě bych asi nechtěla slyšet myšlenky nikoho, nevím jestli by se mi líbilo, co si myslí. :)) Ideální by bylo slyšet myšlenky, jen když bych sama chtěla a třeba jen když bych koukala lidem do očí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odpověď a hodně štěstí.

      Vymazat
    2. Umět číst myšlenky ANO.Dalo by se zabránit tolika násilí a škodám.A koho ne,takt o nevím,ale občas si přečíst myšlenky u druhých by občas nebylo na škodu.

      Vymazat
    3. Krásná myšlenka, děkuji

      Vymazat
  2. Já bych se ráda vzdala této "superfunkce". :-D Ono je někdy lepší totiž nevědět NIC.
    :-)
    Do manžela vidím, jak do hubené kozy, v jeho náladách a chování lze číst jak v otevřené knize a ještě vědět, co si k tomu všemu myslí? Děkuji - to si ráda odpustím. :-D To samé platí o mých dětech...... :-D
    Ale baví mě knihy víc právě z pohledu chlapů. Mají úplně jiný pohled na svět, na věc, jejich myšlení, proč a jak ... než ženský. :-) U takových knih se královsky bavím. :-)

    Měj krásný den!

    OdpovědětVymazat
  3. No, pokud by se to dalo 'vypnout', tak proc ne? Aspon by nikdo nemohl lhat :-P

    OdpovědětVymazat
  4. Občas bych chtěla, aby lidi kolem mě slyšeli moje myšlenky, abych nemusela stále dokola opakovat stejné věci. Taky bych nemusela skřípat zuby, když někde vidím napsáno "by jste" nebo jinou podobnou hrubku. Lidi by prostě viděli červené světýlko a bylo by jasno :-) Na FB jako Knižní banket.

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně bych nechtěla slyšet myšlenky nějakého úchyla.. :D Za to by mě zajímalo, jaké myšlenky má člověk, který mě ze všech nenávidí nejvíc.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja bych chtela slyset myslenky kazdeho, kdo s kym bych mluvila, abych vedela jestli dotycny lze nebo ne.

    Email: brotankova96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych volila raději nějaké "vypínátko", protože bych chtěla slyšet myšlenky spousty lidí, zajímalo by mě to, ale zase ne pořád, protože to by se člověk zbláznil :-D
    A čí bych nechtěla slyšet? To nevím, od všech by mohly být minimálně poučné (i od toho úchyla, jak píše Aneta, třeba by mu šlo nějak pomoct... jeden nikdy neví).

    tyrkysova.knihovnicka@gmail.com :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Když nad tím tak uvažuji číst myšlenky je opravdu bomba, ale na druhou stranu taky špatná věc. Někdy prostě není vhodné vědět nad čím kdo přemýšlí... Nejraději bych si mohla vybrat chvíli kdy myšlenky číst a kdy ne!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ráda bych slyšela myšlenky svého muže, možná bych pak mnohé pochopila. A taky slyšet myšlenky naší dvouleté dcery, by bylo hodně zajímavé, i když ona nám asi spoustu svých myšlenek poví. A nechtěla bych slyšet myšlenky někoho, kdo mě fakt nenávidí:)
    Na FB jako Pavla Velehradská

    OdpovědětVymazat
  10. Lepší nevědět, co si kdo myslí, stačí perly, co pouští z pusy. A občas bych nejraději vypla i poslouchání svých myšlenek.
    mmandlikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Nevím... Asi bych nechtěla slyšet ničí myšlenky, ale mému okolí by občas usnadnilo život slyšet ty moje. (moc je neventiluji)

    Díky za soutěž :)
    lovkyne.pribehu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych myšlenky lidí slyšet nechtěla. :) Ale nějaké znamení, kdy bych poznala kdy lžou by mi nevadilo. :) zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Jsou situace, kdy bych chtěla slyšet myšlenky lidí, ale na druhou stranu si říkám, radši nevědět :D Takže za mě určitě ne, neumím si představit, že poslouchám svoje myšlenky a do toho ještě od cizích lidí, asi by mi praskla hlava :-)
    Díky za soutěž :-)
    zrzavy.Macicek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tě. Taky bych to asi nesnesla. Nemáš vůbec zač a hodně štěstí.

      Vymazat
  14. Já bych klidně brala slyšet myšlenky všech :) ale jen pod podmínkou, že by to šlo nějak odklonit nebo vypnout, když bych o to nestála. Nebo případně aby šel uplatnit nějaký filtr jen na některé lidi nebo třeba jen na jednoho člověka. Zase všeho s mírou, aby mi z toho nakonec nehráblo. Určitě bych to chtěla u lidí, na kterých mi záleží.
    Děkuji za soutěž a měj se moc hezky.
    Můj mail: nikolaoss.trojtecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Chtěla bych slyšet myšlenky přátel a nepřátel. V téhle době jsou to bohužel nejnebezpečnější lidi, takže by bylo fajn vědět, co chystají :D A nechtěla bych znát myšlenky toho, kdo si přečetl knihu nebo viděl film na který se teprve chystám přede mnou :)
    E-mail: kakristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Noo..já bych především chtěla slyšet hlavně svoje myšlenky. Já je totiž přes tu změť myšlenek od jiných lidí neslyším. Pořád myslím na to, na co asi myslí ostatní, na co myslí můj muž, moje mládě, moji zákazníci, co se asi honí hlavou přátelům a dalším, že neslyším svoje. Já chci slyšet své myšlenky a nechci slyšet myšlenky ostatních. Pak budu spokojená. Týna

    OdpovědětVymazat
  17. Samozřejmě by mě zajímaly myšlenky mnoha lidí... ale pro psychickou pohodu, raději NE! :D
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle je určitě lákavá schopnost, kdo by nechtěl umět si kdykoli přečíst číkoli myšlenky. Někdy by mě vážně zajímalo, co si myslí manžel a děti :) Ale když se nad tím zamyslím, ne nadarmo se říká, že někdy je lepší nevědět. Obzvlášť v době, kdy je všude kolem nás spousta přetvářky a neupřímnosti. Myslím, že s touhle schopností bych se brzy zbláznila. Radši zůstanu pořád trochu naivní a budu věřit v poslední zbytky dobra v člověku :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já bych určitě nechtěla slyšet myšlenky nikoho, mohlo by to být příliš bolestné.Moje myšlenky bych taky nechtěla odtajnit. Někdy si člověk myslí něco dost unáhleně , po čase to přehodnotí. Je to opravdu zbytečně bolestné a docházelo by k nedorozuměním. Já si radši myslím , to lepší, v té neinformované naivitě je mi líp. Asi by byl život mo těžký. Radši věřím v upřímnost.Vše je relativní a vše vždycky může změnit. Chovejme se tak, jak bychom chtěli, aby se ostatní chovali k nám. :D

    OdpovědětVymazat