pondělí 1. ledna 2018

Ahoj všem.

Původně jsem tu ani nechtěla nic psát, ale asi jste si všimli, že se poslední 2 měsíce na blogu moc nedělo. Důvodem toho všeho je moje trochu haprující zdraví, které mi brání číst. U knihy hned usínám, bolí mě oči nebo  to byla i celková neschopnost se začíst. Vy, co mě sleduje i na fb Medvědí oáza o tom víte. 



Co tedy čekat letos?
V první řadě na vás čeká rozbalovačka došlých knih z prosince a pár recenzí. Ne všechny tedy budou pozitivní, ale i to se stává. Budu se snažit dohánět resty, které mi tu za listopad a prosinec zůstaly do tohoto roku a že jich není málo. Ale co se dá dělat.
Články zde budou opět tradiční jako doposud. Nejsem moc na velké změny, ale pokud to bude nutné, tak se to jistě projeví a vy sami to poznáte. Stejně tak budu s vámi komunikovat i na fb a přidávat vám tam tipy na čtení a pokud budete chtít, zkuste i Čtecí koutek. To je má skupina, která vznikla nedávno a kde máte možnost se vyjádřit vy - moji čtenáři. Uvítám tam každičký příspěvek o tom, co třeba čtete, obrázek týkající se knih, tipů na další čtení. Jen mi z toho nedělejte bazar. Na to jsou jiné skupiny a tyhle příspěvky budou bez upozornění smazány.
Celkový souhrn toho, co jsem četla a jak se mi to líbilo, čekejte v dubnu. To bude mít blog 2. narozeniny a já to pojmu jako loni. Bude článek o nej knihách a to jak těch nejoblíbenějších, tak zde budou i propadáky. Možná na oslavu i nějaká ta soutěž.
Jinak všem díky za přízeň v loňském roce a snad se mnou vydržíte i u toho letošního. Bez vás by to moje psaní nebylo ono.




A moje předsevzetí do letoška ? 
Mít kolem sebe stále hrstku přátel. Přečíst aspoň tolik knih, jako jsem to zvládla loni a naučit se číst i přes den. To abych vám mohla víc povídat o knihách.





Díky za vše - vaše Medvědářka.

7 komentářů:

  1. Přeju další krásný knžní rok. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zdeni, krásný nový rok a plno krásných knih!
    I já jsem an blog poslední měsíc (možná i dva) zanebřela, ale snad to od nového roku naplním.
    Novoroční článek dnes vyšel, tak snad mě píle neopustí: Jak na nový rok, tak pocelý rok? No uvidíme! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem k tobě koukala. Já na výzvy moc nejsem a tak to nechám osudu. Tobě hodně štěstí s její plnění.

      Vymazat
  3. Předně vše nej do Nového roku, ať ti zdraví dovolí více číst :-) a hlavně ať odoláme recenzákům :D haha. Já mám pocit, že taky nějak nestíhám, o vánočních svátcích jsem čekala, že dodělám resty a do nového roku půjdu s čistím štítem, ale nic z toho. Mám rozpracovaných plno článků a nejsem schopna je dokončit, tak "bouchám" jen recenze. Přitom už je leden a zase vychází tolik krásných knih!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D a kolik si jich ještě objednáme jen tak. Počkej na nový katalog z KK, který je od 5.1 zase aktuální :-D

      Vymazat