středa 15. února 2017

Panský klub - Daniel Kapča

Panský klub

Dominik a Robert provozují luxusní Panský klub, který se drží jediné zásady, "Náš zákazník, náš Pán". Lilian Ganonová, mladá a zhýčkaná nezbednice, k tomu nevlastní dcera kandidáta na prezidenta, okusí tuto zásadu na vlastní kůži. Celý její svět se rázem převrátí vzhůru nohama, když se jednoho dne nedobrovolně ocitne v klubu a je nucena projít výcvikem na Společnici, aby byla následně doručena zákazníkovi. V ten samý moment se rozjede doslova hra o přežití a není vůbec jisté, jestli se jí podaří dostat pryč. Ve světě, ve kterém je lidstvo postihnuto nemocí, která zabraňuje rozkladu mrtvol a morálka lidstva je na svém absolutním minimu, není jisté absolutně nic.

Panský klub je příběh odehrávající se v brutálním a zvráceném světě, ve kterém je hlavním uměleckým směrem Nekrotismus a sexuální touhy nabývají těch nejbizarnějších podob. A byť k tomu název svádí, rozhodně neočekávejte, že v rukou držíte erotický román, po kterém se budete červenat až za ušima. Na takové něžnosti není v Panském klubu místo.

Pokud jste si mysleli, že jste již viděli a četli vše a nic Vás již nedokáže překvapit či šokovat, Panský klub Vás donutí tento názor přehodnotit.



Dominik a Robert provozují klub, kde se plní i ta nejtajnější přání. Že jde o pěkně zvrhlá přání je všem hned jasné. Razí totiž heslo - Náš zákazník, náš pán. Díky tomu se u nich v klubu jednou objeví Lilian. Krásná dívka, která má být vychována na společnici. Po splnění úkolu může být volná. Tedy pokud to přežije. Vítejte ve světě nekrotismu, sadismu a dalších šílených věcí.



Abych pravdu řekla, já knihu nedočetla. Knihu jsem odložila ve čtení v půlce, kdy se Lilian vrátí od jednoho úchyláka, kde u něj byla za trest. Nějak jsem to zlo a sadismus už nemohla skousnout. Je ale s podivem, že jsem přežila úvodní scény s Ježíšem. A dokonce se mi to i líbilo. Bylo to nové, neotřelé a nechutné. Jenže pak už to přestalo mít ten punc a já se přistihla, jak knihu odkládám na wc jako záchodové čtení. Nemám ráda krev a mučení a tady toho bylo už na mě moc. 
Dane, moc se za to omlouvám, ale já to fakt nedala.



Za knihu děkuji samotnému autorovi Danielu Kapčovi. Knihu si můžete koupit zde Panský klub nebo u dobrých knihkupců.

6 komentářů:

  1. Záchodové čtení? XD Tak to jsi mě dostala. Mě násilí nevadilo, ale něco bylo až příliš přitlačené na pilu a působilo kýčovitě a přehnaně. To je ten největší problém, druhým je promyšlenost a charaktery, které by autor měl vypilovat. Ale nenáročné čtenáře, kteří rádi erotiku a násilí, Panský klub uspokojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj :-D U nás se na wc čte tedy většinou časopis Epocha a jim podobné, ale tady jsem dopadla i s touto knihou. Nenáročné to bylo, ale jak jsem psala, toho násilí tak na mě bylo až moc a já to nemusím. I tak jsem si posunula své hranice ve čtení.

      Vymazat
  2. Tak ta zmínka o záchodovým čtení je fakt top. :DD

    OdpovědětVymazat