pondělí 27. února 2017

Souboje barev - Hervé Tullet

Souboje barev

Netradiční sešit Hervé Tulleta, oblíbeného autora Knížky a Barev, nabízí dětem na každé dvojstraně skvělá prostředí pro nesmrtelné souboje pastelek, tužek a fixek. Zábavná kniha jak pro dvojici, tak samotné dítě rozvíjí představivost a výtvarné cítění, ale především nabízí materiál na spoustu času legrace.



Netradiční kniha pro rozvoj fantasie s pořádnou dávkou legrace. 




Je kouzelná. Je veselá a rozverná. Je tak hravá, že i pohled na její obálku vykouzlí úsměv. 
Nejdříve jsem měla ten nápad, že bych knihu dala dětem do družiny mojí dcery a paní učitelka by přímo na dětech vyzkoušela, jak na ní budou reagovat. Jenže tahle kniha je potvora mazaná. Už když do ní nakouknete poprvé, tak víte, že vás to bude bavit. Obrázky sami zvou, aby jste vzali do ruky pastelku, fixu nebo i jen obyčejnou tužku a šli řádit. I já tomu nakonec podlehla a byla krkna. Večer jsem s ní zalezla do postele, připravila si barvičky a ruka si už dělala sama co chtěla. Největší potěšení měla z odstranění komárů. 
Pak se ke knize dostala dcera a to jsem jen z pokoje slyšela smích a všemožné destrukční zvuky, jak likvidovala tu ufony, tu roboty a další příšerky. Byla jsem moc ráda, že ji kniha pohltila jako mě. 
Pokud si chcete užít legraci a pobavit se, tak směle do ní. Smích sbližuje a tady se to podařilo dokonale.





Za knihu velice děkuji nakladatelství Portál, která ji vydala a mě se díky ní vrátila chuť na omalovánky a barvičky.



1 komentář:

  1. To musela být opravdu zábava :-D Věřím , že jste se s dcerou pořádně vyřádily :-)

    OdpovědětVymazat