čtvrtek 8. června 2017

Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny - Anthony William

Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny

ANTHONY WILLIAM coby Mystický léčitel pomohl tisícům lidí uzdravit se z nemocí, které byly buď chybně diagnostikovány, neúčinně léčeny nebo považovány za nevyléčitelné. Božský hlas mu přímo sděluje, co je pravou příčinou bolesti či nemoci konkrétního člověka a co pro své uzdravení každý může udělat. Léčivá síla ovoce a zeleniny pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi. Odkryjte skrytou sílu ovoce a zeleniny a proměňte svůj život. OBJEVÍTE: •Proč jsou borůvky ovocem vzkříšení, chřest zřídlem mládí a citrony vás pozvednou, kdykoli se dozvíte něco špatného •Nejlepší potraviny pro úlevu od žlučových kamenů, hypertenze, psychické otupělosti, onemocnění štítné žlázy, migrény a stovek dalších symptomů a nemocí •Konkrétní léčivou sílu kiwi, okurek, manga, ředkviček a mnoha dalších •Nahlédnete do mechanismu nezvladatelných chutí, pochopíte, jak využít stres ve váš prospěch a jak klíčovou roli hraje ovoce v otázce plodnosti Většina informací v knize se dramaticky liší od názorů konvenční medicíny, takže neočekávejte stále stejně omílaná doporučení. Připravte se na nový pohled na potraviny jako na účinné nástroje, které vás uzdraví a přinesou vám pohodu i dobrou kondici.



Kniha o uvědomění si vlastního já a o umění naučit se brát z přírody a jeho darů to nejlepší pro naše duchovní zdraví a pro zdraví těla. 



Když mi byla nabídnuta tato kniha z nakladatelství Metafora, tak jsem ani na okamžik nezaváhala a napsala si o ní. Zaujala svou anoncí a tím, že se dozvím něco nového o tom, jak dopřát tělu i duši tu správnou rovnováhu. 
Její prostá obálka možná někoho odradí, ale to co najdete uvnitř, vám tu jednoduchost vrátí.
Kniha je rozdělena do několik částí, které nám dávají pohled o porozumění našeho duševního zdraví. Pokud je spokojená duše, i tělo tak působí a z vás to i vyzařuje na míle daleko. Pokud vás ale něco trápí, tak se to na vás odráží.
K celkové pohodě pak pomáhají různé potraviny. Zde jsem ocenila tu velkou pestrost výběru receptů a povídání o ovoci, zelenině, ale i bylinkách a koření a dalších pochutinách z volné přírody. Vše jednoduše vysvětlené a popsané. Jak pomáhají u nemocí, v duševní a emoční rovině a jak je zařadit do jídelníčku, pokud trpíme některými z uvedených symptomů. Jako bonus pak jednoduchý receptík s krásnou barevnou fotografií.
Celkově na vás kniha působí spíš jako zamyšlení, ale najdete plno informací a zajímavostí, které vám obohatí život a vědění. Ukážou, co můžete používat v běžném životě místo léků a drahých přípravků.







Příroda je mocná čarodějka a zde nám dává nahlédnout, jak s její pomocí vyléčit nebo alespoň zmírnit kdejakou bolístku. Nač se cpát chemií, když máme tolik darů přírody kolem sebe a kolikrát nic nestojí. Není snad pěkné, když si ráno připravíte čaj s domácích bylinek nebo si uvaříte jídlo z vlastních zdrojů? Ne vždy to jde, ale pokud má člověk alespoň maličké místo na parapetu, tak se vám tam i jeden květináč vejde. V dnešní době se pak všechny věci dají sehnat i v obchodech a to v každé roční době. Nebo, pokud se budete dobře koukat, najdete je i na procházce třeba v trávě. A ten klid, který při ní načerpáte.



Za knihu velice moc děkuji Metafoře, která mi jí poskytla na recenzi. Díky ní se stal můj život opět o kousek lepší.


Žádné komentáře:

Okomentovat