Pečeme s radostí - Praktická kuchařka krok za krokem
od: Hilaire Walden
Ilustrovaná encyklopedie. Praktická kuchařka – krok za krokem.
* Přehledná kolekce více než 200 receptů
* Nabídka sušenek pro každou příležitost včetně sladkých a slaných krekrů, řezů, muffinů a koláčků
* Recepty jak na tradiční a oblíbené pečivo, tak i na cizokrajné moučníky, jako jsou parmezánové zákusky, mexické mandlové sušenky, vídeňské moka závitky, zázvorové florentinky dvou barev a ořechové hromádky
* V úvodu naleznete užitečné rady ohledně potřebných surovin, přípravy těsta, pečení, zdobení, uskladnění a dárkového balení pečiva
* Každý recept doprovázejí názorné barevné fotografie
* Přehledná kolekce více než 200 receptů
* Nabídka sušenek pro každou příležitost včetně sladkých a slaných krekrů, řezů, muffinů a koláčků
* Recepty jak na tradiční a oblíbené pečivo, tak i na cizokrajné moučníky, jako jsou parmezánové zákusky, mexické mandlové sušenky, vídeňské moka závitky, zázvorové florentinky dvou barev a ořechové hromádky
* V úvodu naleznete užitečné rady ohledně potřebných surovin, přípravy těsta, pečení, zdobení, uskladnění a dárkového balení pečiva
* Každý recept doprovázejí názorné barevné fotografie
Kuchařka nakladatelství Svojtka.cz z roku 2005, kterou používám už roky. Nejčastěji po ní sahám v těchto předvánočních dnech, kde v ní hledám inspiraci na cukroví. Díky krásných fotografiím, jednoduchým návodům nejen na pečení, ale i užitečným radám k přípravě těst, polev či dárkovým balení, je kniha opravdový neocenitelní pomocník.
Jen nevím, jestli se dá ještě sehnat.
Já myslím, že recepty na vaření a pečení by měli patřit do každé knižní databáze v rodině. Ono je sice fajn, že člověk zná nějaké recepty z hlavy. Ale když chce občas uvařit i něco jiného než klasické rizotto nebo třeba zapečené brambory, tak má prostě smůlu. A tak to prostě samozřejmě je. .)
OdpovědětVymazat