pondělí 5. září 2016

Knižní léto 2016

Na tohle léto jsem měla opravdu velkolepé plány, co bych si chtěla přečíst. Nakonec to dopadlo tak, že jsem za ty 2 měsíce dala jen 5 knih a ukázku z připravované knihy. No, mohla jsem dopadnout i hůř.


Na fotce jsou vyfocené jen 4 knihy. 5 našla nový domov u jiné blogerky.

Začnu odkazem na ukázku knihy od začínajícího českého autora Daniela Kapči Panský klub.
Na tuhle knihu jsem celkem zvědavá a těším se, až si ji přečtu celou. Má vyjít 2.10.2016.Panský klub - představení nové knihy
Další v pořadí je kniha, kterou jsem nedočetla. Nebylo to z toho důvodu, že by se mi nelíbila, ale nemohla jsem se do ní prostě zakousnout. Neurazila a ani nenadchla nakonec natolik, jak jsem si původně myslela. Bohatá čínská přítelkyně našla  domov u Daramegan knihy a snad jí zaujme o dost více jak tomu bylo i mé osoby.
Třetí knihou za měsíc červenec byla Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou od české autorky Petry Nachtmanové. Četla jsem od ní už Hodinovou manželku Evu a ta mě tedy bavila o kapánek víc než svůdkyně. Zase mi ale připomněla má trampská léta.
Čtvrtým setkáním byla Priscilla - Dost svévolně se košatící osud od Otty Ulče. Tohle byl přehmat jak blázen, i když... Anonce nalákala na zajímavou knihu o ženě a ono to nakonec bylo všechno jinak.

Tohle je tady můj červenec.


Jo a dodělala se mi konečně knihovna Nová knihovna - foto článek.

Srpen byl hodně slabý na čtení, ale zase jsem si pořídila krásné knižní kousky. Opravdu jsem toho přečetla minimálně, ale zase ty knihy stály za to.


Podařilo se mi dočíst Poppy Day. Silný příběh o velké statečnosti, lásky a odvahy.
Ta druhá dočtená byla Nalehko a mé první recenzní seznámení s Metaforou

Hodně jsem tohle léto pracovala i na své e-knihovně, kde si musím opravdu udělat pořádek. 


Odkazy na nové knihy vám sem dávat nebudu. Nemám to ve zvyku a hlavně jsou krásně vidět v jednotlivých měsících.




2 komentáře:

  1. Z Tvých knih jsem četla pouze svůdkyni, byla to taková příjemná oddychovka u které se člověk zasmál. Strašně mě taky láká Poppy Day, podle tvé recenze to musí být úžasná kniha :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Poppy vyjde tento měsíc a je opravdu moc hezká. Myslím,že tobě se bude určitě líbit.

      Vymazat