středa 29. června 2016

Rozbalovačka knih od Petry Nachtmanové

Na tenhle balíček jsem se hodně těšila.
Využila jsem jednou výzvy samotné autorky Petry Nachtmanové , která nabízela k recenzím své knihy Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou a Hodinová manželka Eva. Přiznám se, že manželka mě lákala od samého začátku více, ale já když do něčeho jdu, tak se většinou zakousnu pořádně a tak jsem si drze napsala o obě knihy. A ono mi to prošlo. Knihy mají krásné obálky a anonce slibují velkou zábavu. Což mohu u manželky potvrdit, protože jsem neodolala a půlku knihy mám po včerejším večeru za sebou.

A o čem že to Petra Nachtmanová píše?

Hodinová manželka Eva

Humorný společenský román o podnikavé ženě, líném bratrovi a záhadném nápadníkovi.

Eva se úspěšně rozvedla, koupila domek na vesnici a založila vlastní firmu. Poklidný průběh dosavadních životních změn naruší bratr Oldřich. Nastěhuje se k ní se psem a želvou. Žena ho vyhodila a Evě je brzy jasné, proč. Musí se stále unaveného bratra zbavit, jinak ji přivede do hrobu! A v hrobě se skutečně ocitne dřív, než se naděje... V té době však Evin život nekončí, teprve se pořádně roztáčí! 

Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou

Humorný román o hledání životních lásek, o přírodních nástrahách a mužských (ne)dokonalostech. Simona nedávno opustila přítele, protože dál nehodlala trávit čas v nebezpečně vyzdobené ložnici. Jelena se už několik let věnuje raději své úspěšné cukrárně a vyrábění dortů než zkoumání opačného pohlaví. Poslední zkušenost ji totiž málem stála život, když se miláčkovi snažila splnit náročné tužby. Zanedlouho se Simona znovu zamiluje. Její láska vyprovokuje Jelenu k činům – také se chce zamilovat. A ne jen tak do někoho! Hodlá však svého budoucího muže pořádně prozkoumat dřív, než jí přichystá nějaké nemilé odhalení. Kvůli tomu je ochotna prolézat hluboké lesy, křoviska, šlapat desítky kilometrů po svých, přespávat pod převisy a vybírat ideála mezi nefalšovanými vyznavači ohňů. A Simona nesmí u ničeho chybět!

4 komentáře:

  1. Děkuji i tobě. Manželka bude přečtená ještě dneska nebo zítra :-D Opravdu mě baví.

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska jsem viděla dvě knihy u Šárky :D Asi si budu muset pořídit :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) no mě ještě pak čeká třetí z balíčku z knižního klubu, kterou jsem si koupila od stejné autorky. Je to zase jiný žánr než tyhle dvě. Jsou to detektivní povídky a tak jsem hodně zvědavá, jaké budou. Na Hodinovou manželku udělám recenzi hodně brzo, protože jí mám skoro přečtenou :-D

      Vymazat