středa 19. října 2016

Rozbalovačka s překvapením

Před chvilkou jsem z rukou pošťačky převzala balíček. Čekala jsem tedy úplně něco jiného, ale tohle bylo tak milé překvapení, že mi až došli slova, když jsem zjistila, co tajemná bílá obálka ukrývá.
Už když jsem ji otevřela a nakoukla, začala jsem tušit, co to bude za knihu. Po přečtení krátkého vzkazu, byla moje radost o to větší a moc děkuji Petře Nachtmanové, že si na mě vzpomněla. Tohle jsem vážně nečekala.



Asi už tušíte, že se jedná o další knihu této výborné české autorky a ano, máte pravdu. Je to kniha Zaťukej mi na srdce.





Zaťukej mi na srdce

Věra Kyselková se snaží o nalezení ženicha pro svou dceru a otce pro vnučku. Nejde o snadný čin, protože žádný vytipovaný muž nepostoupí ani do chodby za hlavními domovními dveřmi.

Dcera Ida si naštěstí poradí dřív, než se její matka stačí rozkoukat. Klidně se zamiluje a není sama, kdo se v jejich rodině rozhodne upláchnout na křídlech nové lásky. Do celého láskového kolotoče se pletou šílené pokyny od ředitele banky Jožina. Věra společně s kamarádkou Inkou pracují v bance nespočetně let. A na začátku 21. století je nutí k velkým změnám podle nároků moderní doby. Musí si poradit s novými technologiemi, nudným školením i se změnou sídla jejich pobočky. Odporují, mračí se, ale nakonec plní každý příkaz z vyšších míst - při nezvládnutí totiž riskují odchod rovnou mezi nezaměstnané vysloužilce.

Moc děkuji za tento recenzní výtisk. Opravdu si toho moc vážím. Knihu vydalo Taťána Kubátová v edici PETUNKY.

6 komentářů:

  1. Krásné překvapení :-) Tak ať se ti kniha líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Beru to tak trochu jako malý milý dárek k blížícím se narozeninám :-)

      Vymazat
  2. To je ale překvapení. Myslím,ze kniha se ti teď bude číst mnohem lépe :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Tohle určitě ano a jsem zvědavá,jestli to někdy překoná její Hodinovou manželku :-)

      Vymazat
  3. Tak to je opravdu krásné překvapení. Není nad to číst české autorky! Určitě si knihu moc moc užiješ. Těším se na recenzi. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano :-) Mám Petru ráda a její knihy mě baví. Možná se na ní vrhnu hned po dočtení Cesty do nekonečna,která je velice náročná. U téhle si hezky odpočinu.

      Vymazat