středa 21. března 2018

Nebezpečná iluze - Winter Renshaw


Nebezpečná iluze

od: 

Romantický příběh plný touhy a vášně, ve kterém není nouze o zvraty a napětí.

Hudson Rutherford je sexy chlap, a je si toho moc dobře vědom. Je arogantní, bohatý a vždycky dostane všechno, co chce. Právě teď potřebuje snoubenku. Rodiče ho nutí, aby si vzal rozmazlenou dědičku hotelového impéria a jeho hédonistický život playboye 
je v ohrožení. Jediný způsob, jak může situaci zvrátit, je předstírat, že je opravdu nefalšovaně a hluboce zamilovaný… do Mari, své třetí letošní osobní asistentky. Jenže ta s ním nevydrží ani pracovat a chce dát výpověď. Chystá se ho důrazně poslat do háje, ale on se usměje a podá jí papírek, na kterém je neuvěřitelné množství nul.

Hudson Rutheford je sexy chlap, a je si toho zatraceně dobře vědom. Je bohatý, arogantní a udělá Maribel Collinsové, své osobní asistence, nabídku, která se neodmítá. Jeho rodiče ho nutí vzít si rozmazlenou dědičku hotelového impéria, ale on se nehodlá hned tak ženit. Mari má předstírat, že je jeho snoubenkou, a tím jeho plánovaný sňatek zhatit. Ona je na tu roli jako stvořená, protože ho nesnáší. Jak tohle asi nakonec dopadne?
                      
To si můžete přečíst i zde v recenzi na stránkách Knihcentrum.cz - Nebezpečná iluze. Jak moc se mi kniha líbila a proč jsem si ji vůbec vybrala.

Za knihu velice děkuji Knihcentrum.cz.
                            

Žádné komentáře:

Okomentovat