pondělí 18. července 2016

Nová knihovna - Foto článek

Tak jsem se konečně po 9 měsících, stejně jako u těhotenství, dočkala i já své slíbené nové knihovny. Loni jsme koupili baráček a také se řešilo, kam se všemi knihami, kterých mám opravdu hodně. Hlavní knihovna se mi zřídila hned a je v kuchyni, kam se vešla. Na tu druhou jsem si musela pár měsíců počkat, ale zase jsem díky tomu mohla sledovat celý ten proces vyrábění, kdy mi jí přítel udělal doslova dle mého přání a je v ní hlavně hodně místa. Tři řady za sebou se tam v klidu vejdou a pokud by bylo knih moc, i když já nemám nikdy moc knih, tak mám i malou rezervu nad nimi.
A jak to vlastně začalo?
Tohle je základ pro budoucí knihovnu. V krabicích jsou knihy na výměnu či prodeji.

Po vystěhování to vypadalo takto, ale jak tam udělat pořádné poličky, aby to udrželo tu krásnou tíhu?
Mám naštěstí šikovnému přítele a ten mi vyrobil tenhle pořádný regál.

Výsledek je dokonalý a zase je více místa.

Teď přišla ta velká sranda, kdy jsem musela vytahat všechny knihy ze své původní knihovny.






Byla to zajímavé vyskládat je všechny a to jsem si nejdříve naivně myslela, že je pak dám do knihovny dle nakladatelství a ne jak jsem za ty roky už zvyklá, kdy mám knihovnu rozdělenou dle žánrů, autorů a u autorů pak ještě dle abecedy. Zjistila jsem totiž, že některé autory mám i více nakladatelů a měla bych v tom akorát guláš a tak jsem zase najela na starý systém a jsem spokojená.
Vím, kde co mám a kde to mám hledat. No posuďte sami. Trochu se vám tu s tím pochlubím a třeba vás i inspiruji. Jen podotýkám, že ne vše je ještě přečtené, ale snažím se.



Poslední tři fotky jsou knihy, které chci přečíst v brzké době.
Hezký den přeji a pěkné čtení.


















   




4 komentáře:

  1. Super, že jsi se konečně dočkala :-) Tak ať ti knihovna dlouho vydrží a ať prázdné místo brzy zaplníš dalšími skvělými kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Myslím,že to plnění nebude problém :-D

      Vymazat
  2. No páni! :D To je ale kníh. Závisť obrovská! :D Máš krásnu knižnicu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) To už se mi to za ten rok trochu prostřídalo. Mám nové kousky a něco jsem dala zase jinam. Na fotkách hlavně nejsou všechny. Chybí knihovna z ložnice, kde mám další :-D

      Vymazat