sobota 2. července 2016

Panský klub se představuje

Měla jsem možnost přečíst si ukázku - ona to byla celá jedna čtvrtina nové knihy - Panský klub . Musím říct, že jsem z ní měla trochu obavu potom, co jsem si na ukázku přečetla mini recenzi jiné blogerky, kdy to přirovnávala ke Kingovi, kterého já zrovna nemám v lásce. Naštěstí musím říct, že moje obavy byly plané a mě se to, co jsem četla, zalíbilo.
Syrovost a přitom určitá něžnost, která se odráží v povaze hlavního hrdiny, se mi zalíbila hned na začátku a i to, jak se pomalu vyšvihl do svého postavení a vybudoval si tak svou kariéru. Panský klub je klub, kde se sny plní ve skutečnost a že jsou to občas pěkně zvrácené sny. Prostě náš zákazník, náš pán a to doslova a do písmene.
Jestli si chcete i vy dopřát ten zážitek a do klubu nakouknout, stačí napsat zde knihapanskyklub.cz a nebo na fb stránky facebook Kniha Panský klub a oni vám rádi zašlou dle instrukcí ukázku na email. Vybrat lze verzi v PDF či ePub.


Co dodat na závěr ? Snad jen poděkování samotnému autorovi knihy Danielu Kapčovi, který knihu a ukázku pro nás všechny připravil a mě strašně navnadil, jak bude kniha pokračovat. Moc děkuji a teď jen netrpělivě čekat na tištěnou knihu .

4 komentáře:

  1. Já jsem zatím na začátku, ale Chensie mi už včera psala nadšený komentáře. Tak koukám, že není jediná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. :) tak se nelekni některých brutálnějších pasáží, ale musím říct, že už jsem se podobným i setkala, tak jsem prostě na chvilku odložila a zase se vrátila ke čtení :-D

    OdpovědětVymazat
  3. O knížce slyším poprvé, ale vypadá docela zajímavě :) Asi se po ní podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podívat můžeš,ale teprve vyjde :-) je to naplánované na říjen

      Vymazat