neděle 28. května 2017

Rozbalovačka z Metafory a nečekaná výhra z Hranatého šitíčka

Tento týden byl pro mě celkem hektický v práci, kdy jsem měla krom svých klasických povinností i něco navíc. Však to občas znáte sami. Proto mi udělalo velikou radost, když mi do práce paní pošťačka přinesla očekávaný balíček s knihou z Metafory. S pošťačkou jsem se totiž dohodla, že pokud nikoho nenajde u nás doma, tak že mi poštu bude dávat do práce. Mám jí totiž jen 5 minut od baráčku.


Kniha, která se v balíčku skrývala je trochu jiný soudek, než odvykle čtu, protože se jedná o naučnou literaturu, která se zabývá zdravím a očistou duše.



Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny

ANTHONY WILLIAM coby Mystický léčitel pomohl tisícům lidí uzdravit se z nemocí, které byly buď chybně diagnostikovány, neúčinně léčeny nebo považovány za nevyléčitelné. Božský hlas mu přímo sděluje, co je pravou příčinou bolesti či nemoci konkrétního člověka a co pro své uzdravení každý může udělat. Léčivá síla ovoce a zeleniny pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi. Odkryjte skrytou sílu ovoce a zeleniny a proměňte svůj život. OBJEVÍTE: •Proč jsou borůvky ovocem vzkříšení, chřest zřídlem mládí a citrony vás pozvednou, kdykoli se dozvíte něco špatného •Nejlepší potraviny pro úlevu od žlučových kamenů, hypertenze, psychické otupělosti, onemocnění štítné žlázy, migrény a stovek dalších symptomů a nemocí •Konkrétní léčivou sílu kiwi, okurek, manga, ředkviček a mnoha dalších •Nahlédnete do mechanismu nezvladatelných chutí, pochopíte, jak využít stres ve váš prospěch a jak klíčovou roli hraje ovoce v otázce plodnosti Většina informací v knize se dramaticky liší od názorů konvenční medicíny, takže neočekávejte stále stejně omílaná doporučení. Připravte se na nový pohled na potraviny jako na účinné nástroje, které vás uzdraví a přinesou vám pohodu i dobrou kondici.



V knize je plno nádherných fotografií a já se díky ní snad i trochu zbavím migrény, která mi znepříjemňuje život od porodu mé dcery a která se v pravidelných intervalech stále vrací. 











Druhé překvapení byla výhra v Hranatém šitíčku. Soutěžila jsem tam u nich a nějak mi vypadlo, že ta soutěž už skončila. Proto byl pro mě velký šok, když mi včera má kamarádka Iva přivezla i balíček, který jsem absolutně nečekala. Bylo mi tedy moc líto, že jsem balíček převzala zprostředkovaně přes mého přítele, protože v kuchyni jsem byla plně zaměstnána a nemohla se s ní ani pozdravit. Jsem ráda, že jsem jí tedy aspoň věnovala 3 knihy, které tu měla na výměnu.
Výhra z šitíčka obsahovala krásné obaly na knihy, záložky, knihu a audioknihy. Prý jsem byla jediný soutěžící a tak mi to věnovala všechno. Moc, strašně moc za to děkuji. 


Knihu kterou jsem vyhrála, je z Hostu a jedná se o 

Tiché dívky

Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesbøho a Grega Ilese.

Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat. Stal se soukromým vyšetřovatelem a v zapadlém městečku v severním Vermontu sám vychovává dceru. Pak se ale u silnice najde opuštěné auto a zdá se, že nádherná mladá dívka, která ho vlastnila, zmizela beze stopy. Vyšetřování Rathovi odhalí ty nejtemnější stránky lidské duše. Mladé ženy s tajemstvím mizejí jedna za druhou, Ratha trápí jeho násilná a bolestná minulost a znovu zjišťuje, že zlo číhá všude, i v těch nejmenších, zdánlivě idylických městečkách — a nikdo není v bezpečí. 



V balíčku od šitíčka mi byl předán i obal, který jsem si u nich zamluvila, protože se mi líbil jeho vesnický dekor na látce. Připomínal mi anglické domečky s jejich zahrádkami a dokonce má z druhé strany látku, ze které mám ušitý obal na přání s mou milovanou slunečnicí. 


Mám tak krásnou sbírku obalů na knihy a můžu se těšit, že jim budou slušet a budou mít pohodlíčko. Jeden obal z dřívějška jsem už dokonce věnovala kamarádce, aby také poznala tu nádheru z šitíčka.


10 komentářů:

  1. Obaly jsou krásné, také sháním :)
    Tiché dívky jsem kdysi četla, moc mě tedy nezaujaly, tak jsem zvědavá co na ně řekneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus napsat do šitíčka. Ceny má fajn a plní přání :-) Na dívky jsem sama zvědavá, jen netuším, kdy se k nim dostanu. Hodně čtu dle nálady a tak to občas vypadá na velkou krimi, jindy na něžný románek.

      Vymazat
  2. Ty obaly jsou úplně parádní.. Já si nedávno pořídila obaly na Fler.cz, ale když přišly zjistila jsem že jsou docela "tlustě" ušité, a že tedy obaly od Decente mi vyhovují víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od samého začátku jedu v šitíčku a nemohu si vynachválit. Týna se hlavně snaží opravdu vyhovět všem nemyslům :-) a její práce mě baví.

      Vymazat
  3. Gratuluji k výhře :) Ty obaly jsou vážně překrásné, asi si taky nějaký pořídím.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Šitíčko doporučuji a mají mou plnou podporu. Občas se jejich práce objevuje i u mě na fb stránkách blogu.

      Vymazat
  4. Krásná výhra. Gratuluji :-) Tiché dívky se mi moc líbily, ke konci roku má vyjít další díl, tak se už nemůžu dočkat :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. na knihu jsem zvědavá, jen netuším, kdy se k ní dostanu. Pokud ale zaujme, určitě si ten druhý díl ohlídám. Díky za info.

      Vymazat