pondělí 12. března 2018

Knižní novinky v Medvědí oáze


Dobré dopoledne všem.
Dnes tu mám samé čerstvé knižní novinky a to z nakladatelství Alpress.cz a z Knihy Beta.



Začneme s těmi z Alpressu.
Bylo mi nabídnuto opět pár vycházejících knih, kde mě nejvíce zaujala kniha 

Za tajemstvím pokladů Čech, Moravy a Slezska

od: 

Poklad! Slovo, které zní cinkáním zlata, třpytí se drahokamy a šustí tajnými dokumenty. Současně z něj ale běhá mráz po zádech, protože připomíná krev, která byla prolita při jeho shromažďování, ukrývání i hledání. Neexistuje hrad, zámek, zřícenina nebo nápadná skála, kde by se neukrývaly drahocennosti, často hlídané silami, které nejsou z tohoto světa.


K tomu mi jako bonus přišla kniha o zahradničení, o kterou jsem prosila už dříve, protože rad proto mít hezkou zahrádku není nikdy dost. Mé přání se mi splnilo a já jsem z knihy doslova nadšená. Už jen díky prolistování mě napadají nápady, jak si pohrát z květenou, aby jí to zahradě slušelo.

100 receptů pro rozkvetlou zahradu, balkon i terasu


Každé oko potěší pohled na rozkvetlý balkon, terasu nebo zahrádku. A potěšení je o to větší, když si tenhle květinový zázrak sami vytvoříte. Kniha plná fotografií přináší vše o pěstování rostlin, výběru nádob, hnojení, květinových kompozicích – ať už v květináčích, truhlících či záhonech u domu. Nechte se vést krok za krokem a vaše květinová krása bude dokonalá.



Poslední kniha je z nakladatelství Beta, kterou mám díky spolupráci s Knihcentrum.cz. Je to moje první seznámení s tímto vydavatelem a mohu říct, že určitě nebude poslední. Kniha mi přišla už minulý týden a já jí stihla už i přečíst. Na recenzi pracuji, aby ji mohlo Knihcentrum co nejdříve publikovat na svých stránkách.


Nebezpečná iluze

od: 

Romantický příběh plný touhy a vášně, ve kterém není nouze o zvraty a napětí.

Hudson Rutherford je sexy chlap, a je si toho moc dobře vědom. Je arogantní, bohatý a vždycky dostane všechno, co chce. Právě teď potřebuje snoubenku. Rodiče ho nutí, aby si vzal rozmazlenou dědičku hotelového impéria a jeho hédonistický život playboye 
je v ohrožení. Jediný způsob, jak může situaci zvrátit, je předstírat, že je opravdu nefalšovaně a hluboce zamilovaný… do Mari, své třetí letošní osobní asistentky. Jenže ta s ním nevydrží ani pracovat a chce dát výpověď. Chystá se ho důrazně poslat do háje, ale on se usměje a podá jí papírek, na kterém je neuvěřitelné množství nul. 

Za všechny knihy moc děkuji.

PS - omlouvám za divný vzhled, ale zlobí mě technika a já nevím, co s tím.

4 komentáře:

  1. Ke knihám gratuluju, Nebezpečná iluze vypadá hodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Iluze byla skvělá. Už jsem recku posílala do Knihcentra, ale mají dovolenou do konce týdne, tak to chvilku potrvá.

      Vymazat
  2. me by zajimalo tech 100 receptu, protoze az delam co delam, ty kytky me fakt nesnasi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty budu zkoušet tento měsíc. Zajímavé rady a nápady s perfektním foto doprovodem.

      Vymazat