sobota 8. prosince 2018

Nové knihy v Medvědí oáze a představení nové spolupráce s Fortuna Libri

Konec roku se blíží a s ním tu mám i jedny z posledních recenzáků za tento rok. Vím, že má ještě něco dorazit, ale netuším kdy. Knihy, které tu mám jsou z GradyAlpressuKnihy Dobrovský a představím i svou novou spolupráci s Fortuna Libri


Začnu právě s Fortuna Libri. Byla jsem oslovena na základě jednoho doporučení, které mě překvapilo a zároveň potěšilo. Dotyčné děkuji. Dohodli jsme na rozumných podmínkách a já pak už jen čekala, jaké překvapení mě bude čekat v balíčku.

Supertělo

od: 

Každý člověk touží být krásný, štíhlý a především zdravý. Manželé Zlatošovi se již více než dvacet let věnují lidem s nadváhou, pohybu a optimalizaci výživy a životosprávy. Kniha vás naučí dosáhnout optimální kondici bez pomoci trenéra, v pohodlí domova. Najdete v ní řadu zdravých a chutných receptů. Dozvíte se, že zdravě jíst neznamená jíst jen zeleninu, ale naopak kvalitní slanina, máslo, vejce vám prospějí lépe než chemicky upravené „hubené“ potraviny. Zlatošovi se snažili spojit své dlouholeté zkušenost a nejnovější poznatky z oblasti výživy, pohybu a životosprávy s konkrétními cviky a recepty. Teprve když sladíte správnou životosprávu, výživu, pohyb a srovnáte si myšlenky, vyhnete se jojo efektu, trvalým následkům na zdraví z nesmyslných diet a připravíte si cestu k vysněné postavě, zdravé štíhlosti a celkové pohodě na celý život.


Návod k použití lásky

od: 

Láska vás může vynést až do oblak, ale může dát i pěkně zabrat. Je povznášející a úžasná, dokáže přimět k hrdinským činům, ale i k páchání úplných hloupostí. Dokáže léčit, ale i ublížit. Proto je nutné se o ni dobře starat. Terapeutka Tamara Koch, řeší problémy lidí, kteří prošli její ordinací, pravidelnou údržbusvé lásky zanedbali, nebo nevěděli, jak ji dělat. Tamara má ke svým klientům často nekonvenční přístup, její postoje překvapí, její rady a postřehy jsou vtipné. Ale jak už to v životě bývá, je lehčí radit druhým než sobě. Odbornice na vztahy totiž řeší i svůj osobní problém se dvěma osudovými muži. Příběhy v románu jsou inspirovány skutečnými událostmi. Situace, ve kterých se jejich hrdinové ocitají, mohou potkat kohokoliv nás. Možná vám ve vaší situaci Tamara Koch pomůže najít řešení, povzbudí vás, nebo alespoň získáte pocit, že v tom nejste sami. Než se blíže seznámíte s Návodem k použití lásky, věnujte, prosím, pozornost tomuto upozornění: Můžete mít všechno na světě: zdraví, peníze, slávu, ale pokud nemáte lásku, nemáte nic. Láska je vlastně jakési zařízení. Každé zařízení potřebuje pravidelnou údržbu a servis. Není hanba jít do servisu nebo si nechat udělat generálku, pokud cítíte, že se zařízení zasekává nebo nefunguje jako obyčejně. Každá láska je jedinečná a je jen a jen vaše, proto se o ni náležitě starejte a pamatujte, že bez pečlivé a pravidelné údržby se neobejde. Možná že budete mít pocit, že byste chtěli lásku vyměnit a pořídit si novou, mladší, krásnější model, možná i výkonnější, ale pozor! Nikdy to nebude zadarmo. Za všechno se platí.


Zkrátka se zamilujte

od: 

Jak se stát knižní vílou a sbalit kluka svých snů.

Frankie Roseová zoufale touží po lásce. Chtěla by konečně potkat alespoň trochu normálního muže. Má ale smůlu. Proto se rozhodne vzít osud do vlastních rukou! A jelikož pracuje v knihkupectví a je nadšená čtenářka, vezme si na pomoc to, co je jí nejbližší. Knihy. Do vlaků, tram
vají a autobusů rozmístí oblíbené knížky se svým kontaktem, aby přilákala inteligentního, krásného a sečtělého mladého muže. Muže svých snů. Ozve se jí Sunny a přeskočí jiskra. Ale je tu jeden háček. Frankie má ráda klasiku a Sunny čte jen žánr young adults, a navíc se objeví i další neodolatelní muži .


Pak tu mám jednu skvělou knihu nejen pro děti z Knihy Dobrovský. U ní to byla jasná volba, protože miluju film s touhle poťouchlou postavičkou. Recenzi čekejte brzo.


Jak Grinch ukradl Vánoce!

od: 


2 komentáře:

  1. K nové spolupráci gratuluji. Z knih nic neznám, ale podle anotace zní docela zajímavě "Zkrátka se zamilujte"... :)

    OdpovědětVymazat