úterý 18. června 2019

Návod k použití lásky - Renáta Názlerová

Návod k použití lásky

kniha od: 



Psycholožka Tamara Koch má svou zavedenou praxi, kde radí svým klientům ohledně vztahů. Její postupy nejsou jen tabulkově nalajnované, ale přesto fungují. O to víc jí ale nefungují její vlastní vztahy. Je na prahu čtyřicítky, má nějaké to kilo navíc, bezdětná a když se o ní začnou zajímat hned dva muži naráz, neví co s tím. Její letité zkušenosti jdou do háje.

Fortuna LIBRI loni vydala tuhle humornou knihu, která je jako stvořená pro nadcházející léto a slunné dny trávené u vody. Kdy jindy si číst o lásce, když je venku počasí pro nová dobrodružství jako stvořené?
Tamara je boubelka s talentem radit druhým. Sama by potřebovala takového terapeuta jako je ona sama. Hlavně když jí do života vstoupí dva osudoví muži. Každý je tak jiný a přesto ji přitahují oba. Najednou neví, pro koho se má rozhodnout. 
S vtipem a i se zamyšlením sledujeme tenhle její boj a jen hádáme, kdo nakonec získá její srdce.


Kniha o životě a ze života. Autorka hezky zpracovala  poznatky z terapeutického světa lásky a vztahů. Možná nám dává malý návod na to ŽÍT ŠŤASTNĚ AŽ NA VĚKY, ale to záleží jen na vás, co si ze čtení vyvodíte. Každopádně nám dává návod, náhled do všelijakých vztahů. Co může platit na jednoho, neplatí na druhé a už vůbec se tím nemusí řídit sám člověk, který radí. Toho je rázným příkladem sama Tamara. Díky svému vtipu a nadhledu ale přeci jen dospěje i ona k vytouženému štěstí. Nebo možná taky ne...

Děkuji Fortuna LIBRI za tuhle knihu, kterou najdete u všech dobrých knihkupců.


Žádné komentáře:

Okomentovat