čtvrtek 29. prosince 2016

Knižní příprava na rok 2017

Upletla jsem si na sebe bič, ale pokud mám jít do nového roku s čistým čtecím štítem, tak to udělat musím. 
Předělávám některé informace na databázi knih. Mažu celou knihotéku, kterou následně nahradím pouze seznamem papírových knih a nebudu tam mít i e-book. Ten se bude vyskytovat pouze v přečtených knihách a založila jsem si nový účet jen na e-book. Snažím se dát dohromady e-knihovnu, což je u mě celoroční boj.
Snažím se dočítat ležáky. Všechno mě to ale neskutečně baví a krásně to zapadá do čtecích plánů na příští rok. 
Mám v hlavě "projekt"- takový čtecí plán, který by někdo mohl nazvat výzvou. Já ten termín Knižní výzva nemám ráda a pokud možno se toho ani neúčastním. Přijde mi to jako honění a to nemám ráda.
Celý projekt představím na začátku roku 2017 i s fotkami.
Konec hlášení a hezký den.



5 komentářů:

  1. Přiznávám se, že v e-knihovně se snažím udělat pořádek už zhruba rok. Zatím tedy bez nějakého valného výsledku. Ono taky jaké výsledky by měli být, když jsem ještě nezačala :D díky za dobrý nápad, zařadím si to do předsevzetí na příští rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v e-knhovně hrozný bordel. Mám na ní svou složku v ntb, kde to řadím abecedně dle autorů a pod ně pak jejich díla. Jelikož čtu na starším mobilu, který pobere jen pdf, tak to ještě občas musím upravit pro čtení. Ten mobil na nic jiného už ani nepoužívám, ale vyhovuje. O čtečce zatím neuvažuji, i když by to asi usnadnilo práci.
      Do čtecího projektu chci zařadit i e-book, ale to chce mít právě aspoň trochu "uklizeno".
      Bude taky sranda, až smažu vše na databázi a budu tam vkládat pouze papírové knihy. Na konečné číslo jsem velice zvědavá.

      Vymazat
    2. Myslím že výraz "bordel" zcela vystihuje i moji složku s e-knihama.

      Vymazat
  2. поздрав
     Ние предлагаме лични заеми и инвестиции, за да отговарят на вашите нужди и изисквания, ние също така предоставя услуги обезпечени кредити и необезпечени за консолидиране на дълг, неочаквани разходи или подобрения на дома бизнес, проекти и др. Нашите услуги са евтини и достъпни при годишна лихва от 3%.
    Ние ще ви изпратим повече информация веднага след като получим вашето приложение за кредит. Свържете се с мен по електронна поща:fortinaline222@gmail.com

    OdpovědětVymazat