neděle 25. prosince 2016

Poslední rozbalovačka roku 2016

Poslední rozbalovačka roku 2016 je recenzní výtisk od Moby. Mě samotnou zaskočila svou velikostí. Takovouhle bichličku jsem opravdu nečekala.




Démoni apokalypsy

Nelítostná doba na konci třicetileté války na Moravě a v Čechách. Čas divokých náboženských a mocenských sporů mezi katolíky a protestanty. Švédská vojska pod velením slavného generalissima Torstensona dobývají bohatou Olomouc a připravují se k útoku na Brno a císařskou Vídeň. S nimi se do svého rodiště vrací tajemný kaprál Coppy. Vzdělaný a vychytralý protestantský válečník se zamiluje do krásné paní Elišky z nepřátelského katolického tábora. Do cesty se mu však staví nejen její víra, ale i původ. Zatím země těžce strádá, hoří města, lidé umírají, trpí hladem, šíří se mor...
Kniha zkušeného autora historických románů vykresluje plastický obraz pohnuté etapy českých dějin a ukazuje, že i uprostřed válečného běsnění lze nalézt stopy lidskosti a laskavosti.



Samotná kniha má moc krásnou obálku, která opravdu zaujme a líbí se mi i hřbet knihy.



9 komentářů:

  1. Tý jo, tím by si i někoho zabila :D
    Ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásná :-) Přeju příjemné čtení :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, vzhledově vypadá vážně krásně. I název by mě lákal, ale anotace by mě odradila. Věřím ale, že si počteš. Rozhodně půjde o zajímavé čtení. Krásné si to užij. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já mám ráda historickou literaturu a doba kolem třicetileté války byla hodně zajímavá. tak jsem na to hodně zvědavá.

      Vymazat
  4. Tak to je opravdu poradne kniha :O snad se bude libit! :) preji pekne cteni :-)

    OdpovědětVymazat
  5. поздрав
     Ние предлагаме лични заеми и инвестиции, за да отговарят на вашите нужди и изисквания, ние също така предоставя услуги обезпечени кредити и необезпечени за консолидиране на дълг, неочаквани разходи или подобрения на дома бизнес, проекти и др. Нашите услуги са евтини и достъпни при годишна лихва от 3%.
    Ние ще ви изпратим повече информация веднага след като получим вашето приложение за кредит. Свържете се с мен по електронна поща:fortinaline222@gmail.com

    OdpovědětVymazat