pondělí 23. ledna 2017

Rozbalovačka od Grady

Na konci minulého roku mě překvapil zajímavý mejlík od české autorky Hany Hindrákové, jestli bych si nechtěla přečíst nějakou její knihu a také jestli bych nestála o rozhovor s ní. Bylo mi nabídnuto hned několik knih od ní a já si nakonec vybrala dva tituly. Jeden že mi pošle poštou prostřednictvím Grady a druhý by mi ráda předala osobně. 
A tak mi dnes po dlouhém čekání, kdy byl asi velký frmol na poště či možná velká fronta v nakladatelství - nikoho zde neobviňuji, mi přistála na stole kniha, na které spolupracovala s Jiřím Johánkem. Na druhou knihu si musím ještě počkat, protože se nedaří jistá vyjednávání, která mám v plánu.




A tak vám mohu představit 


Lovci lebek

Posledních deset let zatemnila Jaroslavův mozek jediná myšlenka. Myšlenka na pomstu. Tehdy boss ukrajinské mafie zastřelil jeho kolegu Lukyho, po kterém zůstala těhotná žena. Ačkoliv Jaroslav konečně dostal nabídku práce u speciální jednotky lovců lebek, má ke spokojenosti daleko. Život mu komplikují nevyřešené dluhy z pokeru, sílící tlak vymahačů a postupný rozpad rodiny. 
I pracovní úspěchy střídají neúspěchy. Ukrajinská mafie posílá do Čech nebezpečného nájemného vraha, aby zlikvidoval nepohodlné svědky, po nichž pátrá také Jaroslavova jednotka. Zdá se, že nájemný vrah s andělskou tváří je vždy o krok napřed...



Za knihu tedy moc děkuji Haně Hindrákové a Gradě a těším se na novou spolupráci.


6 komentářů:

  1. Gratuluji ke knize! :-) Už jsem na ni četla několik recenzí, tak ať se kniha líbí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti :-) Do knihy se pustím počítám do konce týdne. Nejprve dočtu tu rozečtenou a pak hurá na tuhle. Jsem na tohle téma zvědavá. Z českého prostředí o tom budu číst prvně. I proto tak zaujala.

      Vymazat
  2. Já ji četla, není to vůbec špatné. Takže ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super. Až přečtu,kouknu se k tobě na recenzi :-)

      Vymazat
  3. Lovce lebek a Děti nikoho mám díky spolupráci s autorkou doma také a brzy se na ně chystám. :o) Věřím, že si to čtení užijeme. ,o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimla jsem si jich u vás. Jen jsem myslela, že už máš přečteno.

      Vymazat