úterý 28. března 2017

Poslední recenzák měsíce Března 2017

Před chvilkou jsem dopsala dvě recenze a myslela jsem, že budu mít pro dnešek od psaní hotovo. Jenže jen co dopíšu poslední slovo, poupravím text a vypustím to do světa, vidím kolem okem jet na kole pošťačku. Něco mi říkalo, že by mohla zvonit a vzápětí se mi má domněnka i potvrdí. Přišel mi recenzák z mého oblíbeného KNIHCENTRA


Na knize jsem se s nimi domlouvala v pátek, kdy bylo opět velké dilema si něco vybrat, protože knihy mají krásné a každá něčím láká. Mám tedy opravdu velkou radost, že je to celé tak rychlé a že mám už knihu doma.
Mám trochu dilema se čtením. Od neděle čtu jednu knihu a pokaždé po pár stránkách nevím, co čtu a tak jí prostě odložím. Asi na ní není ten správný čas. Díky tomuto balíčku se to snad změní. Hlavně je to i změna po těch všech klidných knihách, co jsem v poslední době četla. Jedná se totiž o severskou detektivku 

Až mi zítra budeš chybět

Thorkild Aske býval elitní policejní důstojník. Pak se ale jeho život obrátil na ruby. Nyní je po dvou letech za mřížemi venku, a kromě trýznivých vzpomínek ho zdánlivě už nic nečeká. Nebo je to jinak? Když ho o pomoc požádají lidé, kteří by jej měli nenávidět, vydá se na odlehlý ostrov pátrat po jejich zmizelém synovi. Uprostřed drsné severské přírody a uzavřené komunity se musí nejen srovnat sám se sebou, ale obstát i proti zákeřnému nepříteli.





Severským krimi jsem se zatím moc nevěnovala. Četla jsem vlastně zatím pouze dvě. První byla Říše milosti a druhá Kde vládnou stíny. Z obojího jsem byla nadšená.

2 komentáře:

  1. Jé, po týhle už nějakou dobu házím okem. Přiznávám, hned na první pohled mě dostala ta obálka. A odlehlý ostrov a drsná severská příroda v kombinaci s uzavřenou komunitou... lákadlo největší. :) Budu vyhlížet recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Také mě zaujala nejdříve obálka. Teď když jí mám doma a prsty přejedu po bílých písmenech, tak cítíš, jak vystupují z knihy ven. Už jsem i kousek začala číst a myslím, že je to přesně ono na tu mojí čtecí krizi, kdy jsem četla knihu a po pár odstavcích jsem si uvědomila, že nevím, co čtu. Tady je to od začátku zajímavé a ty chceš vědět, co bude dál.

      Vymazat